Sneakers novinky #18

Stred týždňa oslávime sviežimi novinkami od značky NIKE. A to sme ešte museli selektovať, bolo z čoho vyberať.

1. Po celočiernej verzií obľúbených tenisiek na behanie Nike Free Run 2 vychádza aj all-white (čistobiela) verzia. Hodia sa skôr na indoor, ako na behanie po lese.

2. Odklon nových edícií ‘ermaxov’ od pôvodnej verzie je taký značný, že už pomaly nepoznáme originálny model. To je však prirodzený vývoj a posledná novinka vyzerá viac ako skvele. Má prívlastok ‘Lunar1 – Hyper Jade’, podrážku poháňa technológia Lunarlon, pokrýva ho odľahčené tkané vlákno vo fresh farbách. Čo viac dodať…

3. Často sa stáva, že modely od Air Max pre dámy vyzerajú lepšie ako tie chlapské (pozn. red. subjektívny názor, s ktorým sa nemusíte stotožňovať). Príkladom je  Nike WMNS Air Max 1 Cut Out (Black Volt). Takmer čistočierna farebnosť, s výnimkou tmavošedej podrážky, dopĺňajú neónovo-žlté doplnky. Nike má pri posledných ženských ‘ermaxoch’ (Cut Out edition) zostať v jednoduchších decentných farebnostiach. Pravdepodobne preto, že sneakers sa stali súčasťou módy a nie každá dáma chce vyzerať na šestnásť.

4. Keď sme už pri šialených farbách, máme tu Nike Air Force 1 GS s prívlastkom ‘Hyperpink’, čiže hyperružová. Ak chce niekto vyť viditeľný za každého stavu, počasia, situácie, whatever – sú tieto tenisky správna voľba. Enjoy.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *